Stapelen plaatmateriaal

plaatmateriaal stapelen

Oplossing 1: Platenrekken

Platenrekken zijn palletrekken die geschikt gemaakt zijn voor opslag van platen.

Bij de paletrekken voor plaatopslag bepaalt de liggerlengte de maximum plaatlengte.

Oplossing 2: Draagarmrekken zwaar

Zware draagarmrekken worden overwegend gebruikt voor machinale stapeling (met vorklift) van lange pakken goederen zoals buizen, alu- of pvc profielen, lengtes hout, pakken vezelplaat, MDF etc.

De structuur ervan is berekend op de dynamische krachten van een vorklift. De meest gebruikte armlengte is 1200mm maar andere armlengtes tot 2500mm zijn verkrijgbaar. De draagarmen zijn boutloos verstelbaar in de hoogte door middel van een borgpen.

Oplossing 3: Draagarmrekken licht

Lichte draagarmrekken worden overwegend gebruikt voor manuele stapeling van lange goederen zoals buizen, alu- of pvc profielen, lengtes hout etc.
De structuur ervan is minder berekend op de dynamische krachten van een vorklift. De meest gebruikte armlengte is 600mm maar andere armlengtes tot 1000mm zijn verkrijgbaar.

De draagarmen zijn boutloos verstelbaar in de hoogte door middel van een borgpen. De staanders zijn geschikt voor eventueel latere opbouw van een tussenvloer of platform.

Oplossing 4: Verticale opslag

Voor verticale opslag van alles wat u niet horizontaal wilt opslagen, nogal logisch. Ideaal om manueel profielen, latten , balken plaatresten te sorteren, maar ook deuren, vliegenramen, alles kan eigenlijk, er bestaan geen standaard afmetingen. U vraagt maar.

Uw ruimte optimaal benutten?

Contacteer ons voor advies en een offerte op maat.