Stapelen palletten

Oplossing 1: Palletrekken

Een palletrek is méér dan een metaalstructuur om palletten te stapelen.
Het klassieke gebruik is palletstapeling, mogelijk voor eender welke palletmaat, bijna eender welk palletgewicht, maar de structuur is verder geschikt als platenrek, als basis voor verticale opslag, als ondersteuning voor een tussenvloer etc.

Oplossing 2: Palletladen

Als u tot op borsthoogte in een palletrek een voorwerp van een pallet wil nemen, zeker als het achteraan op een pallet staat, dan moet u meestal de vorklift nemen, pallet eruit, voorwerp afnemen en pallet terug op het rek. Vermoeiend en tijdrovend!

Tot op grijphoogte zijn palletlades een ideale oplossing voor pickinggoederen die op pallet staan, zelfs gemengde types samen, want door uitrekken van de lade kan u ook aan het achterste voorwerp.

Oplossing 3: Draagarmrekken zwaar

Zware draagarmrekken worden overwegend gebruikt voor machinale stapeling (met vorklift) van lange pakken goederen zoals buizen, alu- of pvc profielen, lengtes hout, pakken vezelplaat, MDF etc. De structuur ervan is berekend op de dynamische krachten van een vorklift.

De meest gebruikte armlengte is 1200mm maar andere armlengtes tot 2500mm zijn verkrijgbaar. De draagarmen zijn boutloos verstelbaar in de hoogte door middel van een borgpen.

Uw ruimte optimaal benutten?

Contacteer ons voor advies en een offerte op maat.